Proton X70 facelift 2024 dijumpai tanpa penyamaran


Proton X70 facelift 2024 dijumpai tanpa penyamaran

Sebelum ini memang kita sudah pernah melihat gambar Proton X70 facelift tersebar, tapi kebanyakannya masih dilitupi dengan pelekat penyamaran. Bagaimanapun, gambar terbaru yang kami terima daripada Prince EL Rachid ini tidak.

Ia menampakkan separuh bahagian hadapan SUV yang disegarkan semula ini, tanpa sebarang penyamaran mungkin semasa digunakan untuk penggambaran video komersialnya. Anda boleh melihat bampar yang lebih pendek, bentuk lampu yang lebih kecil serta gril baru dengan kemasan pin di dalamnya.

Seperti yang diketahui sebelum ini, model facelift ini mendapat rim baru, yang rekannya sama seperti yang digunakan pada GEely Boyue tahun 2022. Bahagian belakang masih tidak dapat dilihat dan kita masih perlu menunggu waktunya tiba nanti.

Untuk bahagian dalam, kita boleh menjangkakan tiada perubahan rekaan utama, termasuk bentuk papan pemukanya. Bagaimanapun, teknologi padanya mungkin dinaik taraf, dengan menerima panel instrumen digital, skrin sesentuh 10.25 inci serta roda stereng daripada X50.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

Source link